فروش عمده ارد سوخاری از درب کارخانه قطعا قیمت پایین تری را در بر می گیرد و شرایط خرید و فروش را برای مشتریانی که خریدهای عمده ایی را معمولا انجام می دهند بسیار مناسب می کند.
ارد سوخاری یا پودر سوخاری فراورده غذایی می باشد که از خرده نان ها تهیه می شوند. جهت تولید اردسوخاری ابتدا باید نان پخته شود و بعد از خشک و برشته شدن، اسیاب می شود. که در این مرحله با توجه به ریز و درشت بودن ارد سوخاری ممکن است چندین بار عمل اسیاب کردن انجام شود. (اصطلاحا به این مرحله مش بندی گفته می شود).
بعد از این مرحله نوبت به ادویه ها و یا اضفه کردن چاشنی ها می باشد. اردهای سوخاری ساده پس ار تولید با ترکیب ادویه ها تبدیل به ارد سوخاری طعم دار می شوند.
انواع آرد سوخاری
- ارد سوخاری ساده
- ارد سوخاری طعم دار
- ارد سوخاری پولکی
- ارد سوخاری رنگی
- ارد سوخاری تمپورا
- ارد سوخاری پانکو
کاربرد آرد سوخاری
امروزه اردهای سوخاری به عنوان یک چاشنی در اشپزخانه های کوچک و بزرگ مورد مصرف قرار می گیرند.
اما کاربرد عمده ارد سوخاری یا پودر سوخاری به دو دسته تقسیم می شود:
- در تهیه غذاهای سرخ کردنی مانند مرغ سوخاری، ماهی سوخاری، میگو، سبزیجات، گوشت و …می باشد.
۲٫ جهت منسجم شدن و ترد شدن برخی غذاها مانند: فلافل، کتلت، شامی، کباب لقمه، همبرگر و… نیز استفاده می شود.
فروش عمده ارد سوخاری
جهت خرید و یا فروش انواع اردهای سوخاری به صورت عمده می توانید با قیمتی پایین تر از دلالان یا واسطه ها خرید خود را از طریق این سایت انجام دهید. جهت سفارش و خرید می توانید هم به صورت اینترنتی و انلاین خرید خود را انجام دهید و هم به صورت حضوری و مستقیم با مشاوران ما تماس حاصل نمایید.
منبع: https://poodrsokhari.ir/