فروش ارد سوخاری تمپورا پفکی پانکو

فروش ارد سوخاری تمپورا به صورت اینترنتی و از نمایندگی پانکو در ایران انجام می شود. ارد سوخاری تمپورا جهت سرخ کردن میگو و سایر غذاهای دریایی تولید و به صورت خرده و عمده به فروش می رسد. از انجایی که ارد سوخاری تمپورا برای پفکی کردن میگو مورد مصرف قرار می گیرد از این رو به ان ارد سوخاری پفکی نیز می گویند.
ارد سوخاری و نان های سوخاری هر دو در یگ گروه قرار می گیرند. از خشک و برشته کردن نان ها و سپس پودر کردن نان ها، ارد سوخاری تولید می شود. نان های تستی که تولید و روانه بازار می شوند اگر به فروش نرسند یا در حین تولید و پخت دچار اشکال شوند این نان ها را به کارخانه برگردانده و بعد از پخت مجدد و اسیاب کرده و ارد سوخاری تولید می شود.
جدول ارزش غذایی محصول در هر ۱۰۰ گرم
- انرژی ۱۱۰ کالری
- چربی ۰ گرم
- کلسترول ۰ میلی گرم
- سدیم ۰ میلی گرم
- پتاسیم ۰ میلی گرم
- کربوهیدرات ۲۷ گرم
- پروتئین ۰ گرم
- کلسیم ۲ درصد
- ویتامین آ ۰ درصد
- ویتامین سی ۴ درصد
- ویتامین ب ۶ درصد
- ویتامین ب ۱۲ درصد
- آهن ۲ درصد
- منیزیم ۰ درصد
فروش ارد سوخاری تمپورا
اردهای سوخاری تمپورا عمدتا به صورت بسته بندی های ۲۰۰ گرمی و ۵۰۰ گرمی تولید و در بازار عرضه می شوند. ارد تمپورا پانکو نیز در بسته بندی سلفونی ۵۰۰ گرمی به فروش می رسد. از این رو جهت خرید عمده این محصول در هر کجای کشور که هستید می توانید با کارشناسان فروش ما در ارتباط باشید و به صورت انلاین خرید خود را ثبت و در کمترین زمان ممکن سفارش خود را در محل موردنظر دریافت نمایید.
منبع: https://aradfood.com/