مجموعه آراد فود شما را به خرید بهترین پودر سوخاری دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

صادرات آرد سوخاری قرمز درجه یک

آنچه در این مقاله می خوانید .....

استانداردهای جهانی آرد سوخاری قرمزعرضه بهترین آرد سوخاری قرمز صادراتی

صادرات آرد سوخاری قرمز درجه یک همیشه و در هر زمانی می تواند ارز آور و سود آور باشد چون کیفیت در همه جای دنیا یک اصل اساسی و مهم است.

آرد سوخاری با توجه به نوع آسیاب کردن آن به سه صورت دانه دار، پودر و ادویه دار تولید می شود و به وسیله نان های حجیم تولید می گردد.

صادرات آرد سوخاری قرمز درجه یک

استانداردهای جهانی آرد سوخاری قرمز

استانداردهای جهانی آرد سوخاری قرمز

استاندارد های جهانی آرد سوخاری قرمز شامل گزینه های زیر می شوند:

  • در مرحله حرارت دادن نان حجیم برای تولید آرد سوخاری نباید نان سوخته شود.
  • به هیچ عنوان از نان حجیم کپک زده برای تهیه آرد سوخاری نباید استفاده کرد.

برای تهیه آرد سوخاری نان ها را حرارت می دهند که رطوبت آن ها به خوبی گرفته شود تا به شکل برشته، خشک و قهوه ای در آیند سپس آن ها را آرد می کنند و برای پخت کتلت کاربرد دارد علاوه بر این در هنگام سرخ کردن مواد غذایی مانند تکه های مرغ می توانید از آرد سوخاری استفاده نمایید. همچنین در تهیه ناگت هم استفاده می گردد.

برخی از تولید کنندگان برای این که بتوانند ذائقه مختلف مصرف کنندگان را برآورده کنند اقدام به تولید آرد سوخاری ادویه دار کرده اند برای تشخیص مرغوبیت این محصول نشانه خاصی وجود ندارد ولی به طور کلی باید بوی نا و کهنگی ندهد و دانه بندی آن یکنواخت و استاندارد باشد. 

به دلیل این که هیچ گونه رطوبتی ندارد احتمال فاسد شدن آن بسیار کم می باشد مگر این که در جای رطوبت دار آن را نگهداری کرده باشند. فرمول خاص و پیچیده ندارد و به راحتی می توانید با استفاده از نان های خشک شده که کپک زده نیستند یا خمیر دور نان ها آرد سوخاری تهیه کنید برای این منظور کافی است خمیر دور نان را خشک نمایید و سپس آن را حرارت و آسیاب کنید. برای تردد کردن گوشت ها در هنگام سرخ کردن می توانید از این محصول استفاده نمایید.

عرضه بهترین آرد سوخاری قرمز صادراتی

عرضه بهترین آرد سوخاری قرمز صادراتی

عرضه بهترین آرد سوخاری قرمز صادراتی توسط تولید کنندگان و فروشندگان زیادی انجام می شود تا بتوانند در بازار رقابتی این محصول به موفقیت برسند و فروش خود را افزایش دهند.

کسانی که به عرضه آرد سوخاری مشغول هستند باید آن را در جای خنک و خشک نگهداری کنند تا بتوانند محصولی را با همان کیفیت روانه بازارها کنند نگهداری درست باعث می شود بتوان آن را به مدت ۶ ماه نگاه داشت.

برای خوش طعم و تردد کردن مواد غذایی می توانید از این نوع آرد استفاده نمایید و همین باعث شده عرضه آن افزایش یابد علاوه بر این به جای آرد نخودچی می توانید برای پخت غذاهای مانند کوفته و کتلت از آن استفاده کنید.

فرشته حبیب اله پور

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره روی دکمه زیر کلیک کنید.

مشاوره و فروش

مجموعه آراد فود شما را به خرید بهترین پودر سوخاری دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

0

دیدگاهتان را بنویسید