خرید پودر سوخاری یک کیلویی در ایران
آنچه در این مقاله می خوانید .....
موارد مصرف پودر سوخاری نارنجی چیست؟مزیت استفاده از پودر سوخاری یک کیلوییفرمول ساخت پودر سوخاریتجارت پودر سوخاری در ایرانارزانترین قیمت پودر سوخاری پانکونمایندگی پودر سوخاری نارنجی در اصفهان
خرید پودر سوخاری نارنجی از طریق فروشگاه های مواد غذایی، مراکز پخش و نمایندگیها قابل خرید و فروش می باشند. پودر سوخاری نارنجی توسط تولیدکننده های بسیاری در سطح کشور تولید می شوند که در این بین پودر سوخاری نارنجی درشت بیشترین مصرف را دارا می باشند. پودرهای سوخاری نارنجی درجه یک از رنگ طبیعی پابریکا تولید می شوند. اما از انجایی که بسیاری از تولیدکنندگان رنگ های مصنوعی را جایگزین رنگ طبیعی می کنند بنابراین تشخیص این امر در خرید پودر سوخاری نارنجی کار ساده ایی نیست.
برای خرید پودر سوخاری یک کیلویی در ایران باید به فروشگاه پودر سوخاری که در سطح تمام شهرها وجود دارد مراجعه کرد. قیمت پودر سوخاری ایران با توجه به نوع پودر، بسته بندی و کیفیت آن متفاوت است. پودر سوخاری برای تهیه انواع مواد غذایی مورد استفاده قرار می گیرد. یکی از نمونه های این محصول، پودر سوخاری فست فود است که در برای تهیه انواع ساندویج ها مورد استفاده قرار می گیرد.
موارد مصرف پودر سوخاری نارنجی چیست؟
از آنجایی که ظاهر غذا تاثیر بسزایی در اشتها و در نتیجه جلب مشتری بیشتر دارد بسیاری از رستوران دارها، فست فودی ها، اشپزخانه های صنعتی از این مدل پودرها استفاده می کنند. در کنار ظاهر زیبا باید سالم بودن غذا را نیز در نظر گرفت. پودرهای سوخاری نارنجی بدون طعم بوده و با خیال راحت می توانید ادویه های طبیعی مثل آویشن، پودر سیر، پودر پیاز را به ان اضافه کرد.
موارد مصرف پودر سوخاری نارنجی شامل موارد زیر می شود:
- برای تهیه انواع مواد غذایی مانند مرغ، ماهی، میگو
- برای تهیه انواع غذا های آماده مانند ساندویج ها، کتلت ها، فیله سوخاری و …
بیشتر تولید کنندگان پودر سوخاری نارنجی در کشور جزو برند های برتر هستند و با کیفیت ترین محصول را تولید می کنند و ما می توانیم با مراجعه به مراجع رسمی فروش آن ها محصول را با قیمت فوق العاده ای تهیه کنیم.
مزیت استفاده از پودر سوخاری یک کیلویی
بدیهی است که تمام رستورانها و سایر جاهایی که خرید پودر سوخاری را به صورت عمده انجام می دهند آن را برای مدت طولانی تری در آشپزخانه های خود و یا در انبار قرار می دهند. هر چه وزن این محصول بیشتر شود قطعا تعداد دفعاتی که مجبورید بسته را باز و بسته کنید نیز بیشتر می شود.
این کار از لحاظ بهداشتی تایید نشده است. چرا که با هر بار باز و بسته شدن آلودگیهای بیشتری وارد بسته ها می شوند و اگر ادویه ای به کار رفته باشد به مرور طعم اولیه خود را از دست داده و در نتیجه نمی توان انتظار یک غذای خوشمزه را داشت.
مزیت های استفاده از پودر سوخاری یک کیلویی شامل گزینه های زیر می شود:
- استفاده از این محصول سبب می شود طعم و مزه ای غذای شما عالی شود.
- غذای شما را از نظر ظاهری زیبا می کند.
- خرید بسته های یک کیلویی این محصول سبب صرفه جویی در پول و هزینه ما می شود.
فرمول ساخت پودر سوخاری
برای یادگیری فرمول ساخت پودر سوخاری ابتدا باید مواد لازم که شامل انواع نان های حجیم مانند نان فانتزی و سایر ادویجات که برای غذا لازم است را تهیه کرد. برای تهیه این محصول باید نان را به تیکه های کوچک در آورد و اگر از نان همبری و پاگت استفاده می کنید حتما داخل آن را خالی کنید و سپس آن را به تکه های کوچک در آورده و داخل فر می گذاریم و دمای فر را روی ۱۶۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا نان تست شود. مدت زمان پخت با توجه به نوع نان می تواند بین ۱۵ تا ۲۰ دقیقه متغیر باشد. نان ها نباید تغییر رنگ بدهند فقط تست شوند کافی است و باید نان سفت باشد و سپس با چند پالس نان را خورد کرده و داخل غذا ساز می گذاریم حتما به پالس کردن نان ها توجه کنید چون اگر نان ها پودر شوند دیگر هیچ کاری نمی شود انجام داد.
عرضه پودر سوخاری پفکی در بازار توسط فروشندگان این محصول در برندهای ایرانی و خارجی انجام می شود.
انواع پودرهای سوخاری به صورت درشت و ادویه دار در بازار یافت می شود. نوع پودر به نوع آسیاب و الک کردن بستگی دارد و از این محصول برای ترد کردن غذا استفاده می شود. پودر سوخاری نباید بوی کهنگی بدهد و دانه های آن باید یکسان باشد. در تولید این محصول نباید از نان های کپک زده استفاده شود.
تجارت پودر سوخاری در ایران
تجارت پودر سوخاری در ایران بسیار داغ و پر رونق است چون این محصول برای تهیه انواع مواد غذایی استفاده می شود. این محصول علاوه بر این که غذای شما را خوشمزه و زیبا می کند دارای خواص فراوانی است که ما در زیر به آن ها اشاره می کنیم:
- ویتامین A
- کلسیم
- ویتامین B6
- منیزیم
- ویتامین سی
- آهن
- ویتامین B12
- قند
- فیبر
- پتاسیم
- سدیم کلسترول
- کالری
- پروتئین
- کربوهیدرات
- چربی های اشباع نشده
- چربی های اشباع شده
علاوه بر انواع پودرهای سوخاری ایرانی که در بازار یافت می شود انواع برندهای پودر سوخاری هم در بیشتر فروشگاه های مواد غذایی عرضه می شود. واردات پودر سوخاری ماهی توسط شرکت های وارد کننده مختلفی انجام می شود.
قیمت پودر سوخاری مرغ در بازار با توجه به برند، کیفیت و بسته بندی تعیین می شود. بهترین مارک پودر سوخاری باید از بهترین نان تهیه شده باشد و هیچ گونه سوختگی نداشته باشد و طعم فوق العاده ایی داشته باشد. فروش پودر سوخاری در بازار در برند و کیفیت های مختلفی انجام می شود.
ارزانترین قیمت پودر سوخاری پانکو
قیمت پودر سوخاری پانکو” class=”img-responsive aligncenter”> اگر شما به فروشگاه های مواد غذایی مراجعه کنید می توانید از ارزان ترین قیمت پودر سوخاری پانکو اطلاع یابید و بتوانید متناسب با بودجه خود محصول را تهیه کنید.
پودر سوخاری پانکو یک نوع آرد سوخاری ژاپنی است. پانکو در زبان ژاپنی به معنای تکه نان کوچک است. این محصول با استفاده از مدرن ترین دستگاه های دنیا و با یک بار پختن نان بدون سوختگی تهیه می شود. این محصول چون هیچ گونه سوختگی ندارد با سرخ کردن آن در روغن رنگ آن طلایی و زرد رنگ می شود. روش تهیه این محصول در خانه مانند تمام پودرهای سوخاری می باشد.
تولید کنندگان مختلفی در کشور وجود دارند که با تمام قدرت و توان خود تلاش می کنند تا بهترین و با کیفیت ترین محصول را بدست مشتریان برسانند. شما می توانید با مشورت کارشناسان فروش این محصول که در فروشگاه های اینترنتی مختلف مشغول ارائه خدمات هستند با برندهای معتبر این محصول آشنا شوید تا بتوانید مرغوب ترین محصول را تهیه کنید.
نمایندگی پودر سوخاری نارنجی در اصفهان
نمایندگی پودر سوخاری نارنجی در اصفهان از طرف شرکت تولید کننده مجوز فروش محصول کارخانه را دارد و ما می توانیم این محصول را با قیمت تولیدی از آن خریداری کنیم. پودر سوخاری نارنجی نوعی از آرد سوخاری پوششی است که از نان سو خاری شده تهیه می شود.
نان های سوخاری برای این که به پودر سوخاری تبدیل شوند باید در برابر گرما قرار بگیرند تا به رنگ قهوه ای مایل به طلایی شوند. این محصول به صورت تکه های باریک و ریز تهیه می شود و استفاده از آن در غذاها می تواند شکل و ظاهر غذایی شما را زیبا کند. این نوع ماده غذایی در سایزهای بزرگ، کوچک و ریز تولید و روانه بازار می شوند و بیشتر در رنگ های نارنجی، سفید و زرد می باشند. طعم این محصول به صورت ساده و تند در بازار یافت می شود.
پودر سوخاری نارنجی به صورت درشت، گرانولی و یا دانه ریز در بازار تولید می شود بیشترین فروش این محصول در وزن های یک کیلویی و ده کیلویی است که توسط رستوران ها و صنایع غذایی استفاده می شود. این محصول از رنگ طبیعی تهیه شده است و شما می توانید هم به صورت حضوری هم به صورت غیره حضوری این محصول را خریداری کنید.
انواع پودر پانکو سوخاری شامل گزینه های زیر می شود:
- پودر سوخاری سفید پانکو
- پودر سوخاری نارنجی پانکو
- پودر سوخاری اسپایسی پانکو
- آرد تمپورا پانکو
این چهار نمونه های محصول هم به صورت بسته بندی شده هم به صورت فله ایی در تمام فروشگاه های مواد غذایی عرضه می شوند و شما می توانید بر اساس نیاز و توان مالی خود آن ها را خریداری کنید.