توزیع مستقیم آرد سوخاری عمده


آرد سوخاری در بسته بندی های متنوع و متفاوت و در اندازه های مختلف از مراکز عرضه این محصول، به بازار ارائه شده و در بهترین کیفیت به فروش می رسند. پودر سوخاری یا آرد سوخاری از نان‌های حجیم تهیه می‌شود. این نان‌ ها به شکلی در برابر گرما قرار می‌ گیرند که رطوبت آن ها از بین برود و به صورت خشک تبدیل شوند. این نان ها را در اثر حرارت مجدد قرار می دهند تا رطوبتشان به طور کامل خشک شده و قهوه‌ای و برشته شوند.

توزیع مستقیم آرد سوخاری عمده

چگونگی تشخیص آرد سوخاری مرغوب

چگونگی تشخیص آرد سوخاری مرغوب آرد سوخاری از خرد کردن و الک کردن انواع نان سوخاری و سفید مانند نان ساندویچی، همبرگر، تست و باگت تهیه می شود. آرد سوخاری در انواع مختلفی از جمله: پودری ادویه دار دانه درشت وجود دارد و برای پخت انواع غذاهایی مانند: ناگت به کار می روند.

اندازه پودر آرد سوخاری به مواردی مانند الک کردن، نوع آسیاب و مصرف آرد بستگی دارد. استفاده از آرد سوخاری بر روی مرغ، گوشت، ماهی و میگوی سرخ شده باعث تردی آن ها می شود و غذا را بسیار خوشمزه می کند. همچنین برای تهیه همبرگر، کتلت ها، شامی، فلافل و.. از این پودر استفاده می شود.

پودر سوخاری در دانه بندی های یکسان و یکنواختی تولید شده و بوی آن طبیعی است، همچنین در مراحل حرارت دهی رطوبت آن کاملاً خشک شده و باعث جلوگیری از فاسد شدن و گندیدگی آن می‌شود. مواد اولیه در تولید آرد سوخاری عبارتند از: گلوتن که خمیر این آرد را انعطاف پذیر کرده و حالت ارتجاعی و اسفنجی به آن می دهد، همچنین باعث نگهداری از گازهای حاصل از تخمیر محصول می شود.

گلوتن باعث افزایش آنزیم های گوارشی شده و حجم و بافت نهایی خمیر را بهبود می بخشد. شربت اینورت که شربتی شیرین است و باعث بهبود رنگ خمیر و نرمی خمیر سوخاری شده است و همچنین از عصاره مالت برای خوش طعم و خوش رنگ شدن خمیر می توان استفاده کرد.

مخمر نانوایی را برای حفظ حالت اسفنجی و تردی بافت خمیر و حجم دهی بهتر آن می توان به کار برد، استفاده از این مخمر باعث خوش طعم شدن پودر سوخاری می شود.از پودر سوخاری فلفلی برای تهیه غذاهایی مانند مرغ ماهی و میگو می توان استفاده کرد. همچنین از پودر سوخاری قارچ می توان برای انواع غذاهای دلخواه استفاده کرد.

آرد تمپورا یک نوع آرد سوخاری است که بدون نیاز به تخم مرغ و با حفظ چسبندگی غذا را بسیار ترد و خوشمزه می کند، و رنگ طلایی و نارنجی زیبایی به غذا می دهد. این پودر از ترکیب آرد گندم، آرد ذرت، بکینگ پودر و کمی شکر، نمک و روغن، هنگام طی یک فرایند خاص تولید می شود.

فروش عمده آرد سوخاری کیلویی

فروش عمده آرد سوخاری کیلویی مرکز عرضه آرد سوخاری عمده این محصولات را با بهترین کیفیت و با استفاده از مواد اولیه درجه یک با به کارگیری تمام موارد بهداشتی تولید کرده، و برای فروش به بازار عرضه می‌کنند.

شما می توانید برای خرید انواع پودر سوخاری به سایت ما مراجعه کرده و محصولات خود را را با بهترین کیفیت و با قیمتی مناسب از ما سفارش دهید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *